(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona automekaanikkoa vakavaraiselle autoalan toimeksiantajayrityksellemme Yjöjärvelle. Yrityksen monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy ammattitaitoista palvelua autojen erilaisiin korjaus- ja huoltotoimenpiteisiin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Automekaanikon tehtäviin kuuluu ajoneuvojen perushuoltoa, kuten öljyn- ja kuluvien osien vaihtoa, kuin myös vaativimpiakin vikaongelmien huoltoa, esimerkiksi sähkövikoja. Yritys tarjoaa järkeviä ratkaisuja vaativiin ja yleensä sen myötä kalliisiin huoltoihin, joten työkokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on mielellään jonkin verran aikaisempaa kokemusta alan vastaavista tehtävistä, hyvä fyysinen peruskunto ja tulee toimeen työyhteisön kuin asiakkaiden kanssa. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, erinomaisella motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö, joka on luontaisesti innostunut autojen huoltamisesta ja sitä kautta asiakkaan tyytyväisyydestä.

Työaika on 37.5 tuntia viikossa ja päivittäinen työaika on 8.00–16.00 maanantaista perjantaihin. Tarjolla olisi mielenkiintoinen työpaikka kilpailukykyisellä palkkauksella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.