(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja Sastamalaan
Kiviniityn Auto- ja Maatalouskonehuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Kiviniityn Auto- ja Maatalouskonehuolto Oy
Autohuolto merkkiin kuin merkkiin! Ajanmukaisissa tiloissa ja huippulaitteilla toimiva autohuoltopalvelumme käsittää kaikki huollot ja korjaukset automerkkiin katsomatta. Toistakymmentä autonosturia ja lähes 1000m2:n toimivat tilat mahdollistavat sen, että kaikki huolto- ja korjaustyöt toteutetaan nopeasti ja tehokkaasti.
Alan rautaiset ammattilaiset, koulutetut asentajamme takaavat, että juuri sinun autosi saa parhaan mahdollisen käsittelyn. Merkkihuollot ovat aina olleet Kiviniityn yksi ylpeyden aiheista, valtuutettuna Mercedes-Benz huollollamme on pitkä historia ja lisäksi toimimme Volvon lähihuoltopisteenä.
AD-korjaamona huollamme myös kaikki muut merkit.

Toimenkuva
Haemme Kiviniitty Oy:lle ammattitaitoista AUTONASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Sastamalaan.

Odotamme sinulta
Kiviniityssä hoidetaan ammattitaidolla kaikki huollot ja korjaustyöt auton merkistä tai iästä riippumatta. Odotamme sinulta onnistuvan vähintään perushuolto- ja korjaustyöt. Omaathan myös oma-aloitteisen työskentelyotteen, ja osaat toimia osana tiimiä muut huomioon ottavana työkaverina.

Koulutus ja työkokemus
Sinulla tulee olla autonasentajan koulutus, ja/tai alan työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta.

Muut tiedot
Työ on kokoaikainen. Työaika on arkisin 8-16.30. Tarjoamme sinulle rennon työympäristön, uudet laitteet ja työkalut, sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Eezy VMP Huittinen vastaa kaikkiin tätä työpaikkaa koskeviin kysymyksiin puhelimitse 0440561333 tai sähköpostilla huittinen.vmp@eezy.fi (ark 8-16)

Kesto
Yli 12kk

Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, huittinen.vmp@eezy.fi, 0440561333

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.08.2020 mennessä.