(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme kokenutta ja järjestelmällistä autonasentajaa pitkäaikaiseen työhön. Toimeksiantajayrityksemme on laadukkaisiin autohuoltoihin erikoistunut yritys.

Työtehtävät koostuvat suurimmaksi osaksi huolloista ja pienimuotoisista korjaustöistä. Tekijältä odotetaan hyvää vikadiagnostiikan tuntemusta, mekaanista asennustaitoa, sekä myös elektroniikan ja komponenttien tuntemusta. Järjestelmällisyys ja siisteys työnteossa on välttämätöntä. Odotamme hakijalta mielellään vähintään kuuden vuoden työkokemusta ja alan koulutusta. Audi, BMW ja Mercedes-Benz merkkien tuntemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva tulityökortti.

Työpiste sijaitsee Lempäälässä ja työaika on 7,5h päivässä, 8.30-16.30 välillä. Työssä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.