(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja, Lahden Autoasennus Oy
Lahden Autoasennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Lahden Autoasennus Oy huoltaa ja korjaa kaikki autot merkistä riippumatta. Monipuolisten huolto- ja korjaamopalveluiden lisäksi tarjoamme myös muun muassa katsastuspalvelut sekä ennakoivat huolto- ja korjauspalvelut. Käytössämme olevat nykyaikaiset työvälineet, asentajiemme ammattitaito sekä liiketoimintamme peruspilarina toimiva asiakkaasta välittävä palvelu takaavat sinulle parhaan mahdollisen huoltokokemuksen. Suoritamme korjaus- ja huoltotoimenpiteet aina takuun alaisena työnä. Lue lisää: www.lahdenautoasennus.fi

Haemme Lahden Autoasennus Oy:lle suorarekrytointina Autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset henkilöautojen ja pakettiautojen huollot sekä korjaukset. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutustaustaa. Toivomme hakijalta ammattimaista ja motivoitunutta työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan ammattitaitoisessa ja mukavassa tiimissä Lahden parhaassa monimerkkikorjaamossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen vakituinen päivätyö.

Mikäli kiinnostuit, hae heti alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 0447680860.