(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja, JV Autoasi (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Asiakkaamme JV Autoasi on laadukas tamperelainen autokorjaamo, joka huoltaa ja korjaa ammattitaidolla kaikki autot merkistä ja mallista riippumatta. Korjaamo sijaitsee Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta peruskorjaukset ja pienet huoltotyöt hoidetaan tarvittaessa myös asiakkaan luona. JV Autoasi tarjoaa asiantuntevaa palvelua kaikkiin autohuollon tarpeisiin!

Etsimme asiakkaallemme nyt ammattitaitoista 

AUTONASENTAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Oletko osaava ja ahkera asentaja, jonka käsissä korjaantuvat autot merkkiin katsomatta? Mikäli olet lisäksi oma-aloitteinen, motivoitunut ja itsenäiseen työhön kykenevä, saatat olla etsimämme henkilö! Edellytämme aikaisempaa kokemusta autojen huolloista ja korjauksista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vastaavia taitoja. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle itsenäisen työn mukavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on pääosin päivätyötä, mutta toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, palkkaus alan TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultilta Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503. 

 

Tervetuloa töihin!