(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme autonasentajaa vahvistamaan tiimiään. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.

Etsimämme henkilö on reipas, näppärä ja oma-aloitteinen. Työskentelet osana pientä työyhteisöä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä esim. renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta työvuorot voivat ajoittua klo 7-18 välille. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.