(Poistunut julkaisusta)

Autonasentaja, Autokorjaamo Raisio (Raisio)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Autokorjaamo Raisio on täyden palvelun Bosch Car Service autokorjaamo Raisiossa. Olemme toimineet yli kymmenen vuotta, laadun takeena on eri automerkkien ja nykypäivän vaatimusten monipuolinen ja pitkä tuntemus. Saat meiltä saman katon alta kaikki autohuolto ja autokorjaamo -palvelut. Meillä on erikoisosaamista myös dieseljärjestelmien korjaamisessa. Lisätietoa nettisivuiltamme http://www.autokorjaamoraisio.fi/

Haemme nyt autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävät. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen autosähköasennuksista. Lopullinen työnkuva muodostuu työntekijän aiemman kokemuksen ja osaamisen perusteella, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi!

Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Click Henkilöstöpalvelut, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesäkuun aikana tai sopimuksen mukaan. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.