(Poistunut julkaisusta)

Auton varustelijoita
SE Mäkinen Logistics

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
SE Mäkinen Logistics on 1952 perustettu suomalainen alansa johtava perheyritys. Yhtiö palvelee autoteollisuutta, maahantuojia, ajoneuvojen jälleenmyyjiä sekä leasing- ja logistiikkayhtiöitä
Suomessa ja Baltiassa.
SE Mäkinen Logistics operoi koko markkinan kattavaa ajoneuvojen kuljetusjärjestelmää sekä useita autoterminaaleja, joissa yhtiö tarjoaa ajoneuvojen maahantulotarkastus-, varustelu- ja
varastointipalveluita. Yhtiöryhmässä työskentelee 200 henkilöä.

Hangon logistiikkakeskuksen voimakkaasti kasvaessa haemme asiakkaallemme, SE Mäkinen Logisticsille Hankoon,

AUTON VARUSTELIJOITA,

vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Auton varustelijan työtehtäviin kuuluu uusien autojen varustelu asiakkaiden tilausten mukaan, sisältäen mm. erilaisten sisä- ja ulkovarusteiden asennusta sekä luovutushuoltoja. Toimipisteessä alkaa myös pakettiautojen vanerointi, johon etsimme myös sopivia henkilöitä.

Olet aidosti kiinnostunut autoalasta ja työskentelet huolellisesti, tehokkaasti sekä oma-aloitteisesti itsenäisessä työtehtävässä. Olet luonteeltasi positiivinen, reipas sekä viihdyt työskennellessäsi tiimissä. Toivomme Sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi on autonasentajan tai muu vastaava koulutus sekä kokemus polttoainelämmittimien asennuksesta.
Sinulla on B-ajokortti.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia työtehtäviä, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi eri osa-alueilla.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, satunnaisesti myös lauantaivuoroja. Palkkaus Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:n mukainen tai sopimuksen mukaan.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin, +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi