Auton varustelija
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Asiakkaamme on tunnettu autoalan logistiikkapalveluita tarjoava yritys. Vantaan toimipisteen palveluihin kuuluvat mm. uusien autojen maahantulokunnostus sekä jonotus- / puskurialueet maahantuonnin ja asiakastoimitusten tasaamiseksi.

Haemme nyt asiakkaallemme Vantaalle,

AUTON VARUSTELIJAA

Auton varustelijan työtehtäviin kuuluu uusien autojen varustelu asiakkaiden tilausten mukaan, sisältäen mm. erilaisten sisä- ja ulkovarusteiden asennusta, luovutushuoltoja sekä mahdollisesti pakettiautojen vaneriointiin liittyviä tehtäviä.

Olet aidosti kiinnostunut autoalasta ja työskentelet huolellisesti, tehokkaasti sekä oma-aloitteisesti itsenäisessä työtehtävässä. Olet luonteeltasi positiivinen, reipas sekä viihdyt työskennellessäsi tiimissä. Toivomme Sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi on autonasentajan tai muu vastaava koulutus sekä kokemus polttoainelämmittimien asennuksesta. Sinulla on B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa ja laadukkaassa, perhehenkisessä yrityksessä. Työt ovat monipuolisia, työkaverit mukavia ja sinulla mahdollisuus kehittää osaamistasi eri osa-alueilla.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, satunnaisesti myös lauantaivuoroja.
Palkkaus Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:n mukainen tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi.

Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9.2019 mennessä kotisivuillamme osoitteessa www.go-on.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1292975
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa