(Poistunut julkaisusta)

Auton varustelija
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
SE Mäkinen Logistics on 1952 perustettu suomalainen alansa johtava perheyritys. Yhtiö palvelee autoteollisuutta, maahantuojia, ajoneuvojen jälleenmyyjiä, leasing- ja logistiikkayhtiöitä Suomessa ja Balttiassa. SE Mäkinen Logistics operoi koko markkinan kattavaa ajoneuvojen kuljetusjärjestelmää sekä useita autoterminaaleja, joissa yhtiö tarjoaa ajoneuvojen maahantulotarkastus-, varustelu- ja varastointipalveluita. Yhtiöryhmässä työskentelee yli 200 henkilöä.

"Yrityksemme visiona on olla autologistiikan edelläkävijä, jolta autokaupan toimijat saavat tukea omiin kehityshankkeisiin. Pyrimme jatkuvasti löytämään parempia ja uusia tapoja palvella suomalaista autokauppaa. Samalla pidämme keskiössä myös oman toimintamme tehostamisen uusien teknologioiden myötä. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla, Hangossa, Turussa ja Virossa."

Hangon logistiikkakeskuksen toiminta kasvaa edelleen ja nyt etsimme asiakkaallemme SE Mäkinen Logisticsille lisää reipashenkisiä ja ammattitaitoisia

AUTON VARUSTELIJOITA

Auton varustelijan työtehtäviin kuuluu uusien autojen varustelu asiakkaiden tilausten mukaan, sisältäen mm. erilaisten sisä- ja ulkovarusteiden asennusta, luovutushuoltoja sekä mahdollisesti pakettiautojen vaneriointiin liittyviä tehtäviä.

Olet aidosti kiinnostunut autoalasta ja työskentelet huolellisesti, tehokkaasti sekä oma-aloitteisesti itsenäisessä työtehtävässä. Olet luonteeltasi positiivinen, reipas sekä viihdyt työskennellessäsi tiimissä. Toivomme Sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi on autonasentajan tai muu vastaava koulutus sekä kokemus polttoainelämmittimien asennuksesta. Sinulla on B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa ja laadukkaassa, perhehenkisessä yrityksessä. Työt ovat monipuolisia, työkaverit mukavia ja sinulla mahdollisuus kehittää osaamistasi eri osa-alueilla.
Osaavalle tekijälle tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen alan ammattilaisten joukossa. Järjestämme koulutusta tehtävään.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, satunnaisesti myös lauantaivuoroja.
Palkkaus Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES:n mukainen tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi.

Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivuillamme osoitteessa www.go-on.fi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.