(Poistunut julkaisusta)

Auton pintakäsittelijä, Stop Rust Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Stop Rust Oy on suomalainen perheyritys ja autojen korinhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme ruosteenkäsittelyä, maalipintojen pinnoituksia, vahauksia sekä äänieristyskäsittelyä. Meillä on osaamista ja kokemusta yli 30 vuoden ajalta ja toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kalastamassa.

Stop Rust etsii nyt kauttamme reipasta ja oma-aloitteista auton pintakäsittelijää vahvistamaan nuorekasta tiimiään.

Työskentelet osana pientä tiimiä ja työtehtäviisi kuuluvat erilaiset autojen pintakäsittelyt sekä renkaiden vaihdot. Odotamme sinulta autoalan koulutusta sekä jonkin verran kokemusta muun muassa autojen myllytyksestä, kiillotuksesta sekä renkaiden huoltotöistä. Tärkeää on, että olet näppärä käsistäsi, oma-aloitteinen ja sinulla on reipas työote.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.