(Poistunut julkaisusta)

Automyyjiä Vaasaan
Auto-Bil

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Automyyjä

Tule mukaan automyynnin huippuammattilaisten joukkoon! Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan työn markkinoiden parhaan vaihtoautovalikoiman parissa. Tässä tehtävässä vastaat autojen ja autoiluun liittyvien palveluiden myynnistä, olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, arvioit vaihtoautoja sekä huolehdit muista autoliikkeen arkeen kuuluvista tehtävistä.

Olet luonnostaan positiivinen ja toimeen tarttuva ihminen, jonka kanssa kaikki tykkäävät asioida. Toivomme, että olet jo kannuksesi myyntityössä ansainnut –kokemus etenkin autoalalta on plussaa. Odotamme sinulta tulosnälkää, halua menestyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Jos tuntomerkit täyttyvät kohdallasi, kuulemme mielellämme Sinusta lisää!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn kasvavan autoliikkeen palveluksessa. Meillä on hyvä porukka ja aito tekemisen meininki. Teemme työmme mahdollisimman hyvin ja haluamme menestyä ryppyotsaisuuteen sortumatta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jarkko Lehto, p. 0500 667 577.

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri Sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään jättämällä hakemuksesi viimeistään 29.4.2018 mennessä. Toivomme, että jätät meille hakemuksesi lisäksi myös lyhyen videoesittelyn. Jätä video meille REC30-videohakupalvelun kautta osoitteessa http://oikotie.fi/rec30/ZB4H. Toimi pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!