Automyyjiä pääkaupunkiseudulle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Kokeneita automyyjiä pääkaupunkiseudulle 
 
Etsimme asiakasyrityksellemme tulosta tekeviä automyyjiä pääkaupunkiseudulle. Pääset mukaan osaksi rentoa ja nuorekasta myyjäporukkaa. Tehtäväsi on olla asiakkaisiin yhteyksissä kasvotusten paikan päällä liikkeessä, puhelimitse sekä sähköpostitseTyössä menestyminen edellyttääasiakkaan tarpeiden ymmärtämistä ja halua tehdä ratkaisukeskeistä myyntiä. Työhön perehdytetään, joten aiempi kokemus autokaupasta ei ole välttämätön. 

 

Hakijoilta toivomme  

Hyvän myyjän peruspilareita ovat ulospäin suuntautunut asenne, määrätietoinen ja tuloshakuinen tekeminen sekä motivaatio itse myyntiä kohtaan. Ymmärrys ja kokemus myyntityöstä ovat ehdottomia valttikortteja, joita toivon mukaan esittelet meille työhaastattelussa. 

Luonnollisesti puhut myös autoalan kieltä ja ymmärrät kuluttajan tarpeita auton valinnassa. Sinulla on ainakin B-ajokortti ja reilusti ajokilometrejä takanasi. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimeissä, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakasyrityksellemme positiivisen asiakaskokemuksen luominen on kaiken A ja O. 
 

Tarjoamme sinulle 

Pääset osaksi energistä ja tiimikeskeistä työyhteisöä, joka auttaa sinua tekemään tulosta laadukkaalla tuotevalikoimalla. Työntekijän hyvinvointi on asiakasyrityksellemme erityisen tärkeää, koska työntekijän hymy tarttuu asiakkaaseenkin. Töitä tehdään siistissä työympäristössä. Myyntityön tärkein kulmakivi – palkka – noudattaa myös nykyaikaisia myyjän palkkakäytäntöjä.

 

Työtä on tarjolla maanantaista lauantaihin ja työajat arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15. Työpisteesi voivat vaihdella tarpeen mukaan ja tkohteet sijaitsevat Vantaalla ja Espoossa. 

Jos tunnet paikan omaksesi, täytäthän hakemuksen osoitteessa eezy.fi. Liitätähän hakemukseesi CV:si ja hakemuskirjeen, missä kerrot hieman itsestäsi ja miksi haet juuri tätä kyseistä tehtävää. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. 

 

Kysymyksiin tehtävistä vastaa: 
Jouni Vainio 
HR-Konsultti 
jouni.vainio@eezy.fi 
040 1206577 (arkisin 9-15) 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot