(Poistunut julkaisusta)

Automyyjäksi huipputiimiin?
Auto- ja Koneliike AKR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Auto- ja Koneliike AKR Oy
Olemme Loimaan – Forssan talousalueella toimiva käytettyjen autojen, - koneiden sekä uusien Suzuki autojen ja Aixam mopoautojen myyjä. Yritys on perustettu -88 ja toimitilamme sijaitsee Loimaan Lamminkadulla. Työntekijöitä meitä on 14, joista 7 on jälkimarkkinointipuolella. Teemme huoltoja henkilö- ja pakettiautoihin sekä huollamme mopoautoja. Huoltohallimme sijaitsee erillisessä hallissa Lamminperä 6. Liikevaihto viime vuonna oli n. 10 milj. euroa ja tulos voitollinen. Myymme noin 1000 yksikköä vuodessa.
Toimenkuva
Oletko luonteeltasi innokas ja tuloshakuinen? Oletko ahkera ja aktiivinen asiakaspalvelija? Kiinnostaako sinua myynnilliset työt mukavassa työympäristössä?
Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt nuorekasta automyyjää vahvistamaan AKR:n huipputiimiä.

Työtehtäviin kuuluvat niin uusien kuin vaihtoautojen myyminen, sekä lisäpalveluiden tarjoaminen. Jokainen työpäivä on erilainen ja työntekijän tulee rakentaa itsenäisesti työpäivän sisältö. Kaupankäyntiä ja asiakassuhteita hoidetaan puhelimitse, sähköpostitse ja verkkosivujen kautta, joten tietotekniset taidot tulisi olla ajan tasalla. Tässä työssä pääset myös auton rattiin, joten voimassa oleva ajokortti on välttämätön. Hyvällä huumorilla ja supliikilla asenteella ilahdutat asiakkaita ja kollegoitasi.
Odotamme sinulta
Voit olla alalle ponnistava vasta-alkaja, ansioitunut automyyjä tai kokenut myynnintekijä. Korkea työmoraali ja halu tehdä tulosta, on tärkeämpää kuin aiempi alan työkokemus. Odotamme sinulta sinnikästä ja pitkäjänteistä otetta hoitaa asiakkuuksia alusta loppuun, jotta pystyt kehittymään huippumyyjäksi! Aiempi kokemus myynnillisistä työtehtävistä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Ahkeralla työllä pystyt tienaamaan hyvät ansiot tässä työssä. Palkka muodostuu ensimmäisen neljän kuukauden aikana takuupalkasta, ja tämän jälkeen ansiot tulevat perustumaan pohjapalkkaan sekä myyntiin sidottuun provisioon.

Etsimme ennen kaikkea pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa olla tärkeä osa tiimiämme.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen loimaa@vmp.fi viimeistään 8.12.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä. Rekrytointiprosessin hoitaa VMP Loimaa, mutta työsopimus solmitaan suoraan Auto- ja Koneliike AKR Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa AKR:n toimitusjohtaja Kimmo Aavila 3.12.2019 klo 13-15. Muina aikoina lisätietoja tehtävästä antaa VMP Loimaa Miia Koivisto 040 771 9090 (ark. 9-15).
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Miia Koivisto, miia.koivisto@vmp.fi, 040 771 9090
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.12.2019 mennessä.