Automyyjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Automyyjä

Etsimme Bayerncar Oy:lle, Seinäjoelle automyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja Bayerncar Oy:n kanssa, mutta varsinainen työsopimus tehdään suoraan Bayerncar Oy:n ja valittavan henkilön välillä.

Bayerncar Oy on perustettu vuonna 2003 ja se toimii laadukkaiden moottoriajoneuvojen hankkimisen asiantuntijana. Bayerncar hankkii ajoneuvot pääosin Etelä-Saksasta laajan yhteistyöverkostonsa kautta. Bayerncar palvelee kaikissa autojen, moottoripyörien sekä matkailu- ja erikoisautojen ostamiseen liittyvissä asioissa.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme timanttista kaupantekijää. Mikäli olet jo laajan asiakaskunnan omaava todellinen tähti ja myyntialan konkari, saatat olla etsimämme henkilö. Odotamme erinomaista asiakaspalveluasennetta sekä oikeanlaista myyntinälkää. Odotamme hakijoilta halua ylittää niin asiakkaiden kuin omatkin odotukset.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde!

Palkkaus: Sopimuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 21.6.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tiia Anttila
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 472 3010
tiia.anttila@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot