(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1987 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin. J. Rinta-Joupilla on yhteensä 15 toimipistettä kymmenellä eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 200 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 17 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme J. Rinta-Jouppi Oy:lle AUTOMYYJÄÄ kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereen Lielahden toimipisteeseen. Itsenäisessä työssäsi vastaan uusien Kia-autojen myynnistä ja palvelet asiakkaita ammattitaitoisesti kasvotusten, puhelimitse ja digitaalisissa myyntikanavissa. Aikaisempi autokaupan kokemus ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin saa kattavan perehdytyksen! Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö työllistyy suoraan J. Rinta-Jouppi Oy:n palvelukseen.

 

Odotamme sinulta:

-kiinnostusta autoja ja autokaupan alaa kohtaan

-laadukasta otetta asiakaspalveluun

-myynnillistä ja aktiivista asennetta

-hyviä tietoteknisiä taitoja

-ajokorttia ja ajokokemusta

 

Tarjoamme:

-mukavan ja rennon työyhteisön tuen

-mahdollisuuden edetä urallasi

-osaamisesi mukaisen palkan

-pitkäaikaisen työsuhteen

 

Oletko etsimämme myynnin ammattilainen? Jätä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen, puh. +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).