(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Nyt haemme Kouvolan Ympäristön Autoon paikkakunnan parasta myyjää!

AUTOMYYJÄ FORD MYYNTIIN

Haemme myyntityötä pelkäämätöntä, motivoitunutta myyjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu sekä uusien että käytettyjen ajoneuvojen myynti, lisävarusteiden ja muiden palveluiden myyntiä unohtamatta.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kykyä tehdä tavoite- ja tuloshakuista myyntiä, ja halua kehittyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet luonteva asiakaskohtaamisissa ja valmis panostamaan työhösi. Aikaisempi kokemus myyntitehtävistä sekä kaupallisen alan koulutus ovat eduksi.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan tunnetun automerkin parissa. Onnistumisesi palkitsemme kannustavalla palkkauksella ja S-ryhmän henkilökuntaeduilla. Lisää henkilöstöeduista sekä S-ryhmästä työnantajana voit lukea täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat myyntipäällikkö Jari Kivelältä numerossa 010 762 5267. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian – kuitenkin 28.2. mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi- tai maaliskuun aikana.