(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Satakunnan Osuuskauppa, AutoPalin

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Oletko kiinnostunut autoista? Osaatko kuunnella asiakkaiden toiveita, täyttää tarpeita ja auttaa päätöksenteossa? Haemme AutoPalinin Porin liikkeeseen

AUTOMYYJÄÄ

Etsimämme henkilö on energinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen. Tavoitteena on saada kauppa syntymään ja auto myydyksi! Automyyjän tulee kuunnella asiakasta ja pystyä vakuuttavasti kertomaan myyntiperusteita. Kaupan syntyminen edellyttää rautaista neuvottelutaitoa ja kykyä tehdä päätöksiä. Meillä automyyjän myyntivalikoimaan kuuluvat autojen lisäksi, lisävarusteet, huoltosopimukset, autorahoitus ja vakuutukset. Etsimämme henkilö ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja toteuttaa sitä käytännössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista myyntiasennetta, aktiivista otetta asiakashankintaan, sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta sekä kykyä oppia uutta. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tarjoamme haasteellisen ja tavoitteellisen työtehtävän autokaupan ykkösmerkkien parissa, hyvät palveluratkaisut ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä S-ryhmän ja Satakunta-konsernin mittavat henkilöstöedut. Opastamme ja perehdytämme tehtävään hyvin, kunhan kiinnostusta ja myyntiasennetta löytyy!

Palin Oy:n muodostavat AutoPalin merkkiliikkeet, Satakunnan Autotalo sekä Karla-monimerkkihuoltoketjun toimipisteet Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Merkkiedustuksiamme ovat Volvo, Opel, Peugeot, Nissan, Mercedes-Benz ja Citroen. Lisäksi huollamme Raumalla Renault- ja Dacia- merkkiset henkilö- ja pakettiautot. Palin Oy:n liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa ja tehtyjen autokauppojen määrä vuositasolla on 3000. Työtekijöitä on keskimäärin 130. Palin Oy on Satakunnan Osuuskaupan tytäryhtiö ja osa menestyvää Satakunta-konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa AutoPalinin myyntijohtaja Timo Hokkanen timo.hokkanen@sok.fi tai 050-5221033.

Täytä sähköinen hakemus 14.10.2019 mennessä.