(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
MS-auto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
MS-autossa vaihtoautokauppaa tehdään hymyssä suin, hyvällä asiantuntemuksella. Meillä on toimipisteet Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Lahdessa ja Vantaalla.

Nyt etsimme Kotkan loistotiimimme jatkeeksi SINUA, joka tunnistat itsessäsi myyjän kykyjä.

Etsimämme henkilön toimenkuva on autojen myynti ja ostotoiminta yhdessä tiimimme kanssa. Aktiivinen ote, iloinen ilme ja rohkeus ovat avainsanoja tehtävässä pärjäämiseen.

Emme etsi kuuta taivaalta, mutta hyvää aihiota kyllä! Emme myöskään odota sinulta kokemusta autoalalta, mutta toivomme että myyntityöstä olet jo hankkinut hieman kokemusta. Pohjakoulutuksellasi ei ole merkitystä, tärkeintä on, että kaupanteko on lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön aidosti mukavien ihmisten keskellä. Pohjapalkan päälle saat reilun provision. Tiimin tuella ansaintasi on mielekästä. Edellytämme valitulta henkilöltä moitteetomia luottotietoja.

Otatko haasteen vastaan? Ota luuri käteen ja myy itsesi meille: Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt Johanna Ahtiainen, johanna.ahtiainen@go-on.fi/0405858527. Ilmoita kiinnostuksesi joko soittamalla tai täyttämällä hakemus osoitteessa www.go-on.fi viimeistään 27.10. mennessä.