(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme nyt Espoon Suomenojan toimipisteemme kahta aktiivista ja asiakaslähtöistä automyyjää – yhtä Nissan- ja toista Honda-myyntiin.

Automyyjänä työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen niin kasvotusten kuin sähköisissäkin kanavissa. Päätehtävänäsi on autojen myynti. Panostamme asiakkaiden helppoon ja vaivattomaan asiointiin sekä hyvään palveluun pitämällä heihin säännöllisesti yhteyttä, joten vuorovaikutustaidot ja taito kuunnella asiakkaan tarpeita sekä tarjota niihin sopivia ratkaisuja ovat tarpeen.

Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä, jolta löytyy näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen ote työhösi sekä kaupallinen asenne ja ennen kaikkea kiinnostusta autoja kohtaan. Kokemus uusien autojen myynnistä on selkeä etu.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja haasteellisen työn kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa
  • viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä rautaisista alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa
  • kannustavan palkkauksen
  • alan uusimmat järjestelmät sekä ison autokonsernin edut

Täysin uusittu Suomenojan toimipiste avattiin lokakuussa 2018. Henkilökunta koostuu niin LänsiAuton palveluksessa jo kauan olleista konkareista kuin uusistakin osaajista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Autotalon johtaja Mika Puntanen, mika.puntanen@lansiauto.fi.

Oletko etsimämme energinen ja tavoitteellinen automyyjä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 15.9.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!