(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
MS-Auto

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
MS-autossa vaihtoautokauppaa tehdään hymyssä suin, hyvällä asiantuntemuksella. Meillä on toimipisteet Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Lahdessa ja Vantaalla.

Nyt etsimme Lappeenrannan loistotiimimme jatkeeksi SINUA, joka tunnistat itsessäsi myyjän kykyjä.

Etsimämme henkilön toimenkuva on autojen myynti ja ostotoiminta yhdessä tiimimme: Panujen, Ollin ja Mikon kanssa. Aktiivinen ote, iloinen ilme ja rohkeus ovat avainsanoja tehtävässä pärjäämiseen.

Emme etsi kuuta taivaalta, mutta hyvää aihiota kyllä! Emme myöskään odota sinulta kokemusta autoalalta, mutta toivomme että myyntityöstä olet jo hankkinut hieman kokemusta. Pohjakoulutuksellasi ei ole merkitystä, tärkeintä on, että kaupanteko on lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön aidosti mukavien ihmisten keskellä. Pohjapalkan päälle saat reilun provision. Tiimin tuella ansaintasi on mielekästä.

Otatko haasteen vastaan? Ota luuri käteen ja myy itsesi meille: Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt Antti Saira puh. 044 585 9162 tai antti.saira@go-on.fi. Ilmoita kiinnostuksesi joko soittamalla tai täyttämällä hakemus osoitteessa www.go-on.fi viimeistään 1.9. mennessä.