Automyyjä
Autosalpa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

 

Haemme Kotkan toimipisteeseemme

 

AUTOMYYJÄÄ

 

Automyyjänä Autosalvassa tarjoat asiakkaillemme parhaat ja yksilöllisimmät ratkaisut autoiluun. Olet oleellinen osa pysyvien asiakkuuksien luomista ja ylläpitämistä. Tämän kaiken teet omasta persoonastasi käsin apunasi muun organisaation tuki.

 

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään.

 

Odotamme, että sinulla on näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Se, miltä toimialalta olet sen hankkinut, ei ole yhtä oleellista. Tärkeintä on vahva tahtosi palvella joka päivä asiakasta niin hyvin, ettei hänellä ole mitään syytä vaihtaa taloa. Hyvä lisä on halusi oppia koko ajan uutta ja kehittyä niin ihmisenä kuin ammatissasi.

 

Mikäli haluat olla kanssamme rakentamassa autoalan tulevaisuutta, käy jättämässä hakemuksesi oheisesta linkistä. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Mikäli haluat jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä toimitusjohtajaamme Tuukka Siréniin puh. 040 7740 379.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1283831
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka