(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Vahvistamme toimintaamme ja haemme Autokeskus Hämeenlinnaan automyyjää.

Yhdistyykö sinussa palo asiakaspalveluun sekä kiinnostus autoihin? Haluatko työskennellä osana menestyvää ja myynnistä aidosti innostunutta tiimiä? Hyvä, sillä meillä on tilaa huipputekijälle, joka voit olla sinä! Sinulla on taitoa kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota niihin osuvia ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä ja rohkea verkostoitujia. Voit olla alan ammattilainen tai nouseva kyky, kunhan sinulla on aito palo asiakaspalveluun. Aiempi automyynnin kokemus on plussaa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Tukenasi ja työkavereinasi on joukko alan ammattilaisia. Autokeskuksessa saat monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Markus Mäkitalo, puh. 044 345 5460. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pikimmiten, mutta viimeistään 17.3.2019 osoitteessa autokeskus.fi/tyopaikat