(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Haemme asiakkaallemme energistä ja oma-aloitteista

AUTOMYYJÄÄ

Lappeenrantaan.

Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja reipasta tiimipelaajaa, jolta kaupankäynti tulee selkärangasta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen autokaupasta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemus muista myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä auttaa menestymään tässä työssä – mikäli asenteesi on oikea ja haluat oppia uutta. Taustastasi riippuen aloitat joko käytettyjen tai uusien autojen vastuumyyjänä.

Kaupallisen taustan ja asenteen lisäksi arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan alati kehittyvällä autoalalla, kilpailukykyisen pohjapalkan, palkitsevan myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmän sekä motivoivat henkilöstöedut. Pääset työskentelemään nykyaikaisessa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa käytössäsi on alan parhaat resurssit ja työkalut. Työhösi tukea tuo tiivis työyhteisö ja huippu työkaverit!

Rekrytoinnista vastaa Go On Lappeenranta. Mikäli olet valmis tarttumaan jokapäiväisiin haasteisiin ja sinulta löytyy sopivasti menestyksennälkää, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi viimeistään 17.3.2019. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On HR-asiantuntija Emmi Mansikka, puh. 040 5811 041, emmi.mansikka@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.