(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Arita Helsinki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

ARITA Herttoniemi on osa Arita-autotalojen perhettä. Liikevaihtomme ylittää tänä vuonna reilusti 120m€, meitä on jo 150 henkilöä viidellä paikkakunnalla kahdeksan merkin parissa. Olemme merkittävä ŠKODA-jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla ja kasvamme vahvasti myös vuonna 2019.

Haemme Herttoniemeen uutta Škoda-automyyjää kasvamaan kanssamme.

Jos olet todistettavasti jo osaava huippumyyjä, asiakassuhteiden aktiivinen hoito ja tuloksellinen myyntityö on intohimosi, haluamme todennäköisesti Sinut vahvistamaan joukkuettamme. Et ole tähänkään asti tyytynyt keskiarvon mukaisiin kuukausituloihin vaan omalla tekemiselläsi olet varmistanut itsellesi korkeamman ansiotason. Osaamisesi Škodan merkistä lasketaan eduksi mutta se ei ole välttämättömyys – kaupan nälkä ja tuloksentekokyky on.

Arvostamme; positiivista ja innostunutta asennetta, korkeaa työmoraalia, oman tekemisen johtamisen taitoa, kaupallista katsetta ja tuloksen nälkää.Vauhdissamme ei kestä kädet taskussa tai pakarat penkissä, joten jos olet kyllästynyt turhaan istumiseen ja palat halusta auttaa asiakastasi parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun saatat olla meille sopiva henkilö.

Oletko Sinä hakemamme huippumyyjä ja kasvun tekijä?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.