(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
J.Rinta-Jouppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyyntimme on yli 15 500 autoa. Liikevaihtomme vuonna
2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 200 henkilöä. Konsernimme on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Nyt J. Rinta-Jouppi Ala-Tikkurilassa vahvistaa rivejään ja hakee kasvavan liiketoiminnan tukemiseksi

Automyyjää

Edellytämme hakijalta aiempaa myyntikokemusta ja asiakaspalvelutaitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä halua oppia uutta ja kehittyä. Eduksi hakijalle katsotaan autoalan tuntemus ja kiinnostus autoja kohtaan.

Työ sisältää vaihto- ja uusien autojen myyntitehtävät yksityis -kuluttajapuolelle.

Tarjolla on loistopaikka vaihtoautojen myyntitehtävissä, alan keskiarvoon verraten reipas pohjapalkka sekä palkitseva myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmä. Henkilöstöetuina ovat mm. autonkäyttöetu, puhelin- ja ateriaetu. Pääset työskentelemään nuorekkaassa ja innostavassa työporukassa ja työpaikka sijaitsee Ala-Tikkurilassa keskeisellä paikalla.

Mikäli olet etsimämme tekijä, jätä hakemusta jo tänään Go On Helsinkiin ja liitä mukaan CV.
Hakuaikaa on 28.10. asti. Käynnistämme haastatteluita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätiedot arkisin klo 9-10 Armi Paasonen puh. 0407767663, email: armi.paasonen@go-on.fi.