(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
THE-Enterprise Oy / JDM Outlet

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tulosvastuullista automyyjää Vantaan toimipisteeseen

Tehtävänkuvaus:

Automyyjä työskentelee vastuumyyjänä Vantaan toimipisteeltä käsin, pääsääntöisesti toimistotyöaikaan. Asiakaskunta koostuu kuluttaja-asiakkaista, mutta vaihtoautojen parissa työskentelet myös yritysasiakkaiden kanssa. Tehtävässä reagoit sisään tuleviin yhteydenottopyyntöihin eri kanavien kautta. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaita tarjoamalla heidän tarpeisiin sopivia ratkaisuja ja toiminnallasi varmistat asiakastyytyväisyyden. Monipuoliset työtehtävät kattavat nykyasiakkuuksien hoidollista työtä, uusasiakashankintaa, tilaus- ja tarjouskäsittelyä mm. vaihtoehdotuksia ostajille. Tarjoat asiakkaille kuntotarkastettuja ja huollettuja tuontiautoja valmiiksi katsastettuna, verotettuna ja rekisteröitynä. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus myös vaihtoon sekä rahoitukseen. JDM Outlet tarjoaa ainoana yrityksenä Suomessa mahdollisuuden päästä tutustumaan Japanin tuontiautoihin Vantaan myymälään.

Yleistä:

Työssä menestyäksesi sinulla on aiempaa kokemusta tulosvastuullisesta myyntityöstä. Vahva kiinnostuksesi automyyntiin mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, kyky herättää luottamusta neuvottelutilanteissa sekä halu etsiä aidosti asiakkaalle parhaita ratkaisuja. Aktiivisuutta ja kaupanteon nälkää tarvitaan, ja on suureksi eduksi, mikäli yritysmyynnin käytänteet ovat Sinulle jo entuudestaan tuttuja: Puhelimitse tapahtuva prospektointi, asiakastapaamiset, tarjousten teko sekä asiakassuhteen hoitotyö. Tarjoamme näköalapaikan vastuumyyjälle ja täyden tiimintuen tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle:

• vakituisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
• vastuumyyjän tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimituen tehtävässä menestymiseen
• käytännönläheisen perehdytyksen työhön
• kiinteän pohjapalkan ja lisäksi myyntiin perustuvan provision
• yrityskulttuurin, jossa työntekijästä pidetään hyvää huolta

Odotamme sinulta:

• aiempaa kokemusta myynnistä ja kiinnostusta Japanin tuontiautoja kohtaan
• halua sitoutua uuteen työhösi pidemmälläkin tähtäimellä
• sinnikkyyttä ja hyvää argumentointikykyä
• englannin kielen osaamista
• hyvää hahmotuskykyä ja ajantasaisia IT-taitoja


Jätä siis rohkeasti hakemuksesi, jos näet itsesi tulevaisuudessa osana JDM Outletin tiimiä. Käsittelemme saapuneet hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen.

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 13.08.2018 mennessä.