(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
UUSI Autokauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haemme Hämeenlinnan toimipisteeseen

 

AUTOMYYJÄÄ

 

Automyyjänä UUSI Autokaupassa pääset tarjoamaan asiakkaillesi heidän tarpeidensa mukaisia vaihtoautoja laadukkaasta ja edullisesta vaihtoautovalikoimastamme. Tukena työssäsi on Autosalpa –ryhmän yhteiset toimintatavat, jotka perustuvat merkkiliikkeen toimintaprosesseihin.

Me tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään.

Odotamme, että Sinulla on näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Se, miltä toimialalta olet sen hankkinut, ei ole yhtä oleellista. Tärkeintä on vahva tahtosi Palvella Paremmin ja halusi kehittyä ammatissasi.

Mikäli näet olevasi juuri oikea henkilö Hämeenlinnan myyntitiimimme vahvistukseksi, laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen karri.vilenius@uusiautokauppa.fi viite ”Automyyjä HML UUSI”.  Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Karri Vilenius puh. 040 533 7725. Haku on auki 17.7.2018 saakka, mutta saatamme haastatella jo hakuajalla.