(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Arita Helsinki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haemme Herttoniemeen Uusien Nissanien myyntiin jo valmista automyynnin menestyjää.

Jos olet todistettavasti jo osaava huippumyyjä, asiakassuhteiden aktiivinen hoito ja tuloksellinen myyntityö on intohimosi haluamme todennäköisesti Sinut vahvistamaan joukkuettamme. Et ole tähänkään asti tyytynyt keskimääräisen mukaisiin kuukausituloihin vaan omalla tekemiselläsi olet varmistanut itsellesi korkeamman ansiotason. Osaamisesi ja näytöt NISSAN merkistä on taatusti eduksi, mutta se ei ole ehdoton vaatimus – kaupan nälkä ja tuloksentekokyky on.

Arvostamme; positiivista ja innostunutta asennetta, aktiivisuutta, korkeaa työmoraalia, oman tekemisen johtamisen taitoa, kaupallista katsetta ja tuloksen nälkää.

Lupaamme hyvälle tekijälle vahvan merkin tuen ja työvälineet, laajan ostavan asiakaskannan myyntialueellamme, aktiivisen työympäristön ja kaltaisesi työkaverit sekä reilun tulokseen sidotun palkan.

Työ sisältää aktiivista myyntityötä, uusasiakashankintaa ja nykyisten asiakassuhteidemme ylläpitoa ja kehittämistä ARITA-konseptin mukaan. Menestymisesi on meille tärkeää ja luotamme vahvasti toimintamalliimme. Siksi lupaammekin sinulle tukevan ja tiiviin perehdyttämisen heti tehtävän alkuun. Tarjoamme sinulle sopivassa mittakaavassa vastuuta ja haasteita.

ARITA-konseptimme toimii hieman tavallisesta poiketen ja vauhdissamme ei kestä kädet taskussa tai pakarat penkissä, joten jos olet kyllästynyt turhaan istumiseen ja palat halusta auttaa asiakastasi parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun, saatat olla meille sopiva henkilö.

Oletko sinä hakemamme huippumyyjä? Laitapa viestiä tulemaan ja myy meille itsesi, itse valitsemassasi kanavassa ja sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Haastattelemme ja testaamme hakijoita jo haun aikana eli toimi heti kuitenkin viimeistään 2.5.2018 mennessä.

Hakemukset ja lisätiedot osoitteella iikka.laurikainen@arita.fi, p. 040-8294784