(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Delta Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

AUTOMYYJÄ KOUVOLAN DELTA AUTOON

Haemme myyntityötä pelkäämätöntä ja motivoitunutta myyjää myyntitiimimme vahvistukseksi. Työssä onnistumisen tukenasi ovat Delta Auton erinomaiset myynnin työkalut ja mittarit. Työtehtäviisi kuuluvat sekä uusien että käytettyjen ajoneuvojen ja lisävarusteiden myynti Delta Auton myyntiprosessin mukaisesti, asiakaspalvelu kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostitse, tarjousten ja laskelmien laatiminen sekä myyntikampanjoiden ja mainonnan hyödyntäminen myyntityössä.

Odotamme sinulta aitoa asiakashenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja tarjota ratkaisuja, jotka luovat pohjan kannattavalle ja pitkäikäiselle asiakassuhteelle. Aikaisempi myyntialan kokemus ja kaupallisen alan koulutus ovat eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja halu kehittyä. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä kykyä hyödyntää tietotekniikkaa työssäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa, ison talon edut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttäjohtaja Ari Kirvesniemi, puh. +358 400 744 635. Lähetä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä tästä linkistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.