(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä
Auto-Bil

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018


Automyyjä

Tule mukaan automyynnin huippuammattilaisten joukkoon! Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan työn markkinoiden parhaan vaihtoautovalikoiman parissa. Tässä tehtävässä vastaat autojen ja autoiluun liittyvien palveluiden myynnistä, olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, arvioit vaihtoautoja sekä huolehdit muista autoliikkeen arkeen kuuluvista tehtävistä.

Olet luonnostaan positiivinen ja toimeen tarttuva ihminen, jonka kanssa kaikki tykkäävät asioida. Toivomme, että olet jo kannuksesi myyntityössä ansainnut, kokemus etenkin autoalalta on plussaa. Odotamme sinulta tulosnälkää sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinua motivoi henkilökohtaisen työsi tulos ja asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia. Jos tuntomerkit täyttyvät kohdallasi, kuulemme mielellämme Sinusta lisää!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavan autoliikkeen palveluksessa. Meillä on hyvä porukka ja aito tekemisen meininki. Teemme työmme mahdollisimman hyvin ja haluamme menestyä mutta ryppyotsaisuuteen emme sorru. Takaamme, etteivät päiväsi käy tylsäksi Auto-Bilin palveluksessa!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mika Olkkonen, p. 050 330 1302 tai mika.olkkonen@auto-bil.fi.

Kiinnostuitko? Kerro meille miksi juuri Sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään jättämällä hakemuksesi viimeistään 18.2.2018 mennessä. Halutessasi voit jättää hakemuksesi ja myydä osaamisesi meille myös henkilökohtaisesti sopimalla ajan toimipisteen myyntipäällikön kanssa. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!