(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä, Ympäristön Auto Kotka
Ympäristön Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) on kymenlaaksolaisten oma osuuskauppa, joka harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppaa, autokauppaa, rauta- ja puutarhakauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa. Kymen Seudun Osuuskaupan asiakasomistajamäärä on noin 85 000, henkilöstöä on noin 1500 ja toimipaikkoja 100. Ympäristön Auto Oy on Kymen Seudun Osuuskaupan tytäryhtiö.

Olemme savuton työpaikka.

Haemme nyt Kotkassa sijaitsevaan Ympäristön Autoon aktiivista ja myyntihenkistä

AUTOMYYJÄÄ

vahvistamaan nykyistä tiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista palveluasennetta niin myymälässä kuin muissakin asiakaspalvelukanavissamme. Viihdyt tavoite- ja tuloshakuisessa myyntityössä, sekä haluat kehittyä nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa markkinassa. Automyynnin aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, vaan oikea asenne ja halusi palvella asiakkaita ratkaisee.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisen yrityksen palveluksessa sekä tulokseen perustuvan, kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut ovat käytettävissäsi heti työsuhteen alettua. Työt alkavat touko- kesäkuun aikana, työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ari Hallikas puh. 0400906185 to 18.4 klo 10.00-12.00 ja pe 26.4 klo 12.00-14.00. Lähetäthän hakemuksesi sähköisen hakukanavan kautta 30.4.2019 mennessä. Kymen Seudun Osuuskaupan autotaloihin voit tutustua osoitteessa www.ksoautotalot.fi.