(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä Pääkaupunkiseudulle
Riddermark Bil Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Etsitkö seuraavaa haastetta automyyjän urallesi? Haluatko olla mukana rakentamassa Ruotsista tuttua vahvan kasvun menestystarinaa Suomeen? Lue eteenpäin ja tartu mahdollisuuteen, seuraava työpaikkasi voi olla tässä!

Ruotsin suurin käytettyjen autojen osto- ja myyntiliike Riddermark Bil etsii nyt tuloksennälkäisiä tulokkaita, sekä jo näyttöjä omaavia automyynnin ammattilaisia. Riddermarkin myyjänä sinua ohjaa asiakaskeskeinen arvomaailma, jossa korostuvat rehellisyys, vastuu, turvallisuus, sitoutuminen ja kunnioitus. Automyyjänä työskentelet pienessä tiimissä ja sinulla on mahdollisuus edetä urallasi esimerkiksi myynnin esimiehen tai myymäläpäällikön rooliin.

Myyjänä työpäiväsi täyttyvät myyntiprosessin kaikista vaiheista aina asiakkaan kontaktoinnista kaupantekoon saakka, sekä asiakassuhteiden ylläpitoon ja jälkimarkkinoinnin hoitoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutuneisuutta, korkeaa työmoraalia sekä asiakaskeskeistä lähestymistapaa. Haemme tehtävään ensisijaisesti aikaisemman kokemuksen vaihtoautojen käsittelystä ja myynnistä tai maahantuonnista omaavaa henkilöä. Myös aikaisempi kokemus lisäpalveluiden (rahoitukset, vakuutukset) tai verkon kautta myynnistä luetaan eduksesi. Voit kuitenkin olla myös autoalan tulevaisuuden lupaus, jolla on kova nälkä kasvaa automyynnin ammattilaiseksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä, englannin ja ruotsin kielen osaaminen on eduksi Pohjoismaisessa organisaatiossa työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden olla mukana uuden myymäläketjun rakentamisessa, sekä kasvun luomat ura- ja kehitysmahdollisuudet. Asiakaskeskeinen sekä kannustava tiimihenki tulee luomaan erinomaiset edellytykset niin työssä menestymiselle ja viihtymiselle. Nyt tarjolla olevat tehtävät ovat luonteeltaan vakituisia sekä kokoaikaisia ja niissä on myyntitulokseen sidottu kilpailukykyinen palkkamalli.

Jätäthän hakemuksesi ohessa olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.