(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä, Nelipyörä Hämeenlinna
Osuuskauppa Hämeenmaa, Autokauppa, Vesijärven Auto, Nelipyörä HML, automyynti

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Osuuskauppa Hämeenmaan omistama Nelipyörä toimii Toyota-, Skoda ja Mazda jälleenmyyjänä Kanta-Hämeen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnan Tiiriössä.

Haemme nyt Hämeenlinnaan PAIKKAKUNNAN PARASTA AUTOMYYJÄÄ Skoda-henkilöautomyyntiin

Haemme myyntityötä pelkäämätöntä, motivoitunutta ja kokenutta myyjää. Ennen kaikkea edellytämme kykyä tehdä tavoitteellista ja tuloksellista myyntityötä, sekä halua kehittyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Työtehtäviin kuuluu sekä uusien Skoda-merkkisten henkilöautojen että käytettyjen ajoneuvojen myynti, lisävarusteiden ja muiden palveluiden myyntiä unohtamatta. Aikaisempi autoalan kokemus ja kaupallisen alan koulutus ovat eduksi.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan yhden Suomen suosituimman automerkin parissa. Onnistumisesi palkitsemme kannustavalla palkkauksella ja S-ryhmän henkilökuntaeduilla.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti osoitteessa www.hameenmaa.fi/tyonhakijalle (valitse organisaatiovalikosta Osuuskauppa Hämeenmaa).

Lisätietoja työtehtävästä antaa Skoda myyntipäällikkö Pasi Lagerblom puh. 0447715178 ti 3.7.2018 ja to 5.7.2018 klo 13-15.

Hakuaika päättyy 15.7.2018 tai sopivan ehdokkaan löydyttyä.