(Poistunut julkaisusta)

Automyyjä, Bilia Oy Ab
Bilia Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Helsingin Autoalan Liikkeiden Yhdistys r.y. yhdessä TTS Työtehoseuran, pääkaupunkiseudun valittujen autoliikkeiden ja Baronan kanssa haluaa mahdollistaa uusien automyyjien ammattimaisen laskeutumisen autoalalle. Barona toimii tässä haussa rekrytointikumppanina ja hoitaa työhaastattelut, mutta työllistyminen ja koulutus tapahtuu suoraan autoliikkeen kirjoilla.

Haluaisitko sinä olla mukana vaikuttamassa autoalan koko tulevaisuuteen ja nousta yhdeksi alan kärkimyyjistä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden automyyjäksi, ja kirsikkana kakun päällä kouluttaudut työn ohessa ajoneuvoalan ammattitutkintoon.

Haemme nyt autoalan ulkopuolelta tulevia myyjiä Bilia Oy Ab:lle kehittymään tulevaisuuden automyyjäksi. Meidän mielestä automyynti on ennen kaikkea ihmistyötä missä pääset hyödyntämään sosiaalisia taitoja sekä kehittämään myyntitaitoja laadukkaiden tuotteiden parissa.

Vaadimme sinulta pohjalle toisen asteen ammatillisen perustutkinnon, mutta mitään kosketusta sinulla ei tarvitse olla autoalaan. Työt ja koulutus alkaa marraskuun alussa ja kestää 1,5 vuotta.

Automyyjän ammatissa menestymisessä auttaa terve kilpailuhenkisyys, taito kuunnella asiakasta, halu auttaa asiakasta autoiluun liittyvissä haasteissa ja hyvät tiimi- ja ryhmätyötaidot sekä terve itseluottamus.

Oppisopimuskoulutus toteutetaan pääosin autoliikkeessä ja työn ohella, minkä lisäksi koulutus sisältää 10-15 lähiopetuspäivää Rajamäellä sekä omalla ajalla tehtäviä etätehtäviä. Saat palkkaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja palkka muodostuu minimissään työehtosopimuksen mukaisesta palkasta.

Palkan suhteen on kuitenkin hieman neuvotteluvaraa ja se määritellään yhdessä. Autoalalla sinulla on mahdollisuus päästä hyville ansiotasoille oman tekemisen ja onnistumisten kautta. Tässä tehtävässä kaupallisista opinnoista on sinulle hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtehtävät edellyttävät myös, että sinulla on luottotiedot kunnossa ja ne tarkistetaan valituilta henkilöiltä.

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan lisää automyyjän työstä ja koulutuksesta: https://insights.barona.fi/kouluttaudu-automyyjaksi

Täytä hakemuksesi JO TÄNÄÄN! Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Joonatan Laakso p. 040 922 9203, joonatan.laakso@barona.fi