(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikkoja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme Normaint Oy:n Kittilän ja
Sodankylän toimipisteeseen automekaanikkoja.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä odotamme sinulta oikeaa asennetta työntekoon, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta. Alan kokemus katsotaan menestymisen edellytykseksi työssä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työn, missä etevä tekijä pääsee näyttämään taitonsa ja kehittämään itseään.

Tarvittaessa työt voi tehdä viikko töitä ja viikko vapaata syklissä, joten työ sopii myös toisella paikkakunnalla asuvalle.

Hae paikkaa, kerro vahvuutesi ja miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme.

Kokopäivätyö. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakemuksen voit laittaa joko sähköpostilla: teemu.hautala@sihti.fi tai www.sihti.fi -sivujen kautta. Lisätietoja kyseisistä tehtävistä antaa Teemu Hautala, puh. 050-4444481.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!

Normaint Oy on teollisuuden kunnossapidon, kunnonvalvonnan sekä teollisuuslaitosten perustamis- ja muutosprojektien läpiviennin pohjoinen palveluntuottaja ja kumppani.
Erikoisosaamistamme on ennaltaehkäisevä, mekaaninen ja mittaava kunnossapito sekä toiminta pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Asiakkaitamme ovat johtavat teollisuuslaitokset Pohjois-Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Lisätietoa toiminnasta: www.normaint.fi