(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko/asentaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Volvoks on Etelä-Suomen ainoa Volvo-henkilöautoihin erikoistunut korjaamo/purkamo, ja yksi harvoista koko Suomen alueella. Jo vuonna 1990 perustettuun toimintaan kuuluu Volvojen huolto ja korjaus, sekä sitä tukeva Volvoihin erikoistunut purkamotoiminta. Volvoks on sitoutumaton, yksityinen yritys, eikä osa Volvo-konsernia.
Haemme Volvoksille Helsingin Tattarisuolle kokoaikaista

AUTOMEKAANIKKOA/ASENTAJAA


Vaatimuksena:
- autoasentajan tutkinto
- kokemusta henkilöautoasennuksista, Volvo kokemus katsotaan eduksi
- hyvät asiakaspalveljian taidot


Tule tekemään työtä rentoon porukkaan Volvo henkilöautojen pariin. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä kokeneen tiimin tuen. Tulet aluksi työllistymään vuokratyöntekijänä, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä Volvoksin työntekijäksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avustamme Sinua tarvittaessa myös asunnonhankinnassa!


Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, 050 571 8760.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.