Automekaanikko
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Oletko valmis tulemaan osaksi kasvavaa ja osaavaa autokorjaamoperhettä, jossa asiakkaalle tarjotaan laadukasta auton huolto- ja korjauspalveluita? Etsimme asiakkaallemme Tampereen Turtolaan ammattitaitoista automekaanikkoa vastaamaan kasvavaan kysyntään!

Tehtävänkuva ja odotukset

Automekaanikon roolissa pääset monipuolisiin autonasennuksen työtehtäviin useiden automerkkien pariin. Tehtävässä menestyäksesi omaat entuudestaan työkokemusta ajoneuvoasentajan roolista ja olet valmis kehittymään sekä syventämään ammattitaitoasi jatkossakin. Kohtaamasi haasteet ovat mielestäsi uuden oppimisen mahdollisuuksia, otat ne avosylin vastaan ja pyrit ratkaisemaan ne oikealla asenteella. Ennen kaikkea onnistut pitämään asiakkaat tyytyväisenä timanttisella kädenjäljellä hallista käsin ja annat muiden hoitaa asiakaspalvelun. 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykselle ja palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin klo 08.00 - 17.00 välillä 37,5 h / viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteessa sovelletaan Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Tarjolla on mielenkiintoinen sekä monipuolinen toimenkuva, jossa pääset mukaan Pohjoismaiden suurimpaan korjaamoketjuun.

Tukenasi on taidokas ja tiivis työyhteisö, joka tarjoajaa jatkuvaa tukea ja sparrailua työssäsi menestyisen mahdollistamiseksi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot