(Poistunut julkaisusta)

AUTOMEKAANIKKO
Teboil Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

TEBOIL huoltaa autoja ja ihmisiä! Oletko sinä autoihin erikoistunut mekaanikko, joka hallitsee autot, kuin omat taskut? Etsimme nyt keväällä 2020 uudistetulle huoltoasemalle Teboil Kauniaisiin osaavaa ja ammattitaitoista

AUTOMEKAANIKKOA

Työtehtäviin kuuluu etsiä autojen toiminnassa ilmaantuneiden vikojen syitä ja korjaa niitä. Automekaanikko tekee määräaikaishuoltoja, määrittää henkilöautojen alusta- ja hallintalaitteiden viat sekä moottorin, mekaanisen vaihteiston ja voimansiirron vikoja, tekee sähkö- ja polttoainejärjestelmien huoltoja, säätöjä, vianmäärityksiä ja yksinkertaisia korjauksia. Myös öljyjen ja renkaiden vaihto, varaosien tilaus, asiakaspalvelu ja laskutus on osa työnkuvaa.

Automekaanikko työskentelee huoltoasemalla yksin, joten sinulla tulee olla aiempaa kokemusta autohuoltotehtävistä tai alan koulutus. Vaikka työ on itsenäistä, saat kuitenkin huoltoasemalla työskentelevän tiimin tuen muun muassa myyntiin liittyvissä asioissa.

Työvuorot sijoittuvat huoltoaseman autohuoltamon aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 8-16 välille. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Työsuhteessa noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Palkka tehtävässä on 2773 €/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan tammi- helmikuun vaihteessa.

Edellytämme sinulta

  • Aiempaa kokemusta automekaanikon tehtävistä sekä tietämystä autohuoltoon liittyvistä asioista
  • Alan koulutusta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Työtehtävät ovat ajoittain melko fyysistä, kuten renkaiden nostoa, joten edellytämme riittävää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle

  • Saat ympärillesi TEBOIL-perheen
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista autojen parissa sekä edetä vastuullisempiin työtehtäviin
  • Upean, juuri remontoidun työympäristön
  • Pääset yhdessä uusien työkavereiden kanssa rakentamaan loistavan tiimihengen lisäksi upeaa, uutta myymäläkonseptia

Lisätietoja tehtävästä antaa +358405042033 jari.brax@huoltoasemat.teboil.fi