(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2020

Haemme Auto-Jenille Varkauteen mekaanikkoa

Tehtäväsi on työskennellä osana tiimiäsi yhteistyötä asiakaslähtöisesti tehden ja innostuneesti toimien.  Asennus- ja huoltotyöt ovat sinulle luontevia, innostavia ja palkitsevia. Hallitset digitaalisuuden, sähköistymisen sekä uudet teknologiat. 

Odotamme sinulta:

  • Tuloshakuista, innostunutta asennetta sekä sitoutumista ja halua kehittyä.
  • Joustavia työyhteisötaitoja ja hymynkaretta suupielessä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta huolto- ja korjaustöistä, useamman vuoden alan työkokemusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn tunnetulla Toyota jälleenmyyjällä, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9–15 rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.