(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Haluatko saada autot kehräämään kuin kissa? Onnistuuko sinulta vaativammatkin huolto- ja korjaustyöt ilman, että sinulla menee sormi suuhun? Nyt kannattaa jatkaa lukemista, sillä haemme asiakkaallemme TMA Finland Oy:lle Lahden toimipisteeseen ammattitaitoista AUTOMEKAANIKKOA.

Sinä olet asiakaspalveluhenkinen persoona, jolle hyvä työn laatu ja asiakkaiden tarpeista lähtevä palveluajattelu ovat kunnia-asia. Sinulta löytyy alan koulutuksen lisäksi useamman vuoden työkokemusta automekaanikon tehtävistä sekä oma-aloitteista ja huolellista työskentelyasennetta. Erityisesti toivomme sinun kertovan, minkälaista kokemusta olet kerryttänyt sähködiagnostiikan parissa. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Sinulla tulee olemaan töitä neljänä päivänä viikossa ma-la. Työpäivien kesto on 9,5h klo 8-18 välisenä aikana. Tässä sinulla on siis mahdollisuus lyhyempään työviikkoon, jos vastapainona sinulle sopivat pitkät työpäivät.

Tarjoamme mahdollisuuden kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Palkka sovitaan kokemuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan TMA Finland Oy:n kanssa.

Mikäli et malttaisi odottaa, että pääset tämän porukan joukkoon, niin jätäthän hakemuksen verkkosivujemme kautta palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Saara, p. 0504767404, saara.hasa@amiko.fi.