(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko
Suomen Euromaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Etsimme asiakkaallemme Euromasterille ammattitaitoista AUTOMEKAANIKKOA Kuopioon!

Työtehtäviin kuuluvat mm. autojen huolto-, korjaus- ja vianetsintätehtävät. Tehtävässä menestyy hyvillä ongelmanratkaisutaidoilla, halulla oppia ja kehittyä, itsenäisellä työotteella ja asenteella. Tekijältä edellytetään autoasennusalalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta korjaus- ja huoltotöistä.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn, osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit, ison konsernin edut sekä kehittymismahdollisuudet. Työllistyt suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli sinä olet etsimämme tekijä, jätä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Mari Miettinen, 040 175 7224 (ma-pe klo 8-16), mari.miettinen@go-on.fi.