(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Kia-merkkiedustuksemme on käynnistynyt pääkaupungin uusimmassa autotalossa Autokeskus Konalassa. Alan parasta huolto- ja korjauspalvelua toteuttamaan tarvitsemme Sinua, ammattitaitoinen Kia-automekaanikko!

Haemme tiimiimme eri vaativuustason ammattilaisia huoltomekaanikosta vianmääritysmekaanikkoon. Olethan siis kerännyt kokemusta vähintään määräaikaishuolloista ja vianmääritysmekaanikko lisäksi vianhausta ja mekaanisesta korjauksesta Kia-merkin parissa. Hyödynnät mielelläsi nykytekniikkaa, ja video check -työkalu ja erilaiset järjestelmät ovat sinulle momenttiavaimen ohella luontevia työvälineitä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn organisoimiseen. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua, englannin kielen taitoa sekä joustavuutta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi toimivan työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 jälkimarkkinointipäällikkö Ismo Väisänen, puh. 0400 533 397. Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja haet paikkaa osoitteessa autokeskus.fi/tyopaikat mieluiten heti, mutta viimeistään 8.12.2019.