(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme

AUTOMEKAANIKKOA

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on aiempi työkokemus autopuolen korjaus- ja huoltotöistä, sekä autoasentajan/mekaanikon koulutus.
Tehtäviisi kuuluu mm. huolto-, korjaus- ja vianetsintätehtävät. Toivomme, että sinulta löytyy itsenäistä otetta työhön sekä reipasta asennetta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjolla on vakituinen työ sekä osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Aluksi työllistyt vuokratyösuhteeseen Go On:ille ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme omaan organisaatioon.

Tunnistitko itsesi? Innostuitko? Jos näin, olet etsimämme tekijä! Täytäthän hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja liitäthän hakemukseen mukaan myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeallakin aikataululla, joten ethän turhaan odottele hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go On Helsingin tiimi puh. 020 779 8893.