(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Hakuaika 27.11.2019 – 15.12.2019

Vuonna 1984 perustettu Autosähkö ja Dieselhuolto Häkkinen Oy tarjoaa asiakkailleen kaikenkattavaa autohuoltopalvelua kaiken merkkisille bensiini- ja dieselautoille. Yrityksen tavoitteena on olla alallaan niin laitteistojen kuin osaamisenkin osalta ehdotonta eliittiä Suomessa ja palvella Turun alueella kaikkia automerkkejä elektronisin ajoneuvojärjestelmiin erikoistuneena täyden palvelun korjaamona. Lisätietoa yrityksestä http://www.hakkinen.fi

Etsimme nyt automekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset tekemään monipuolisia autojen vianetsintä- ja huoltotöitä kaikille merkeille. Toivomme hakijoilta ajoneuvoasentajan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Voit olla jo kannuksesi hankkinut raudanluja ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella oleva, kehittymishaluinen ja motivoitunut tulevaisuuden tähti.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä pitkään alalla toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Jukka Lehtovaaralle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0346 arkisin klo 9-16.