Automekaanikko, Teboil Munkkivuori
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2021
TEBOIL huoltaa autoja ja ihmisiä! Oletko sinä autoihin erikoistunut mekaanikko, joka hallitsee autot, kuin omat taskut? Etsimme nyt Teboil Munkkivuoreen osaavaa ja ammattitaitoista

AUTOMEKAANIKKOA

Työtehtäviin kuuluu etsiä autojen toiminnassa ilmaantuneiden vikojen syitä ja korjaa niitä. Automekaanikko tekee määräaikaishuoltoja, määrittää henkilöautojen alusta- ja hallintalaitteiden viat sekä moottorin, mekaanisen vaihteiston ja voimansiirron vikoja, tekee sähkö- ja polttoainejärjestelmien huoltoja, säätöjä, vianmäärityksiä ja yksinkertaisia korjauksia. Myös öljyjen ja renkaiden vaihto, varaosien tilaus, asiakaspalvelu ja laskutus on osa työnkuvaa.

Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta autohuoltotehtävistä tai alan koulutus. Huollossa on työkaverina toinen mekaanikko. Vaikka työ on itsenäistä, saat kuitenkin huoltoasemalla työskentelevän tiimin tuen muun muassa myyntiin liittyvissä asioissa.

Työvuorot sijoittuvat huoltoaseman autohuoltamon aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 7-16 välille. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ja työsuhde solmitaan työntekijän sekä StaffPointin välille. Työsuhteessa noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta ja palkkaus neuvotellaan Teboilin kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta automekaanikon tehtävistä sekä tietämystä autohuoltoon liittyvistä asioista
Alan koulutusta
Hyviä tiimityöskentelytaitoja
Työtehtävät ovat ajoittain melko fyysistä, kuten renkaiden nostoa, joten edellytämme riittävää fyysistä kuntoa


Tarjoamme sinulle

Saat ympärillesi TEBOIL-perheen
Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista autojen parissa sekä edetä vastuullisempiin työtehtäviin
Työssä mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään puhelimitse ja jatkohaastattelu on Teboil Munkkivuoressa paikan päällä.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot