(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko, Teboil Kauniainen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020
TEBOIL avaa keväällä 2020 uudistetut huoltoasemat Kauniaisiin ja Tammistoon ja meillä StaffPointilla on nyt haussa koko timanttinen tiimi, joka huoltaa autoja ja ihmisiä! Haluaisitko sinä päästä rakentamaan yhdessä mahtavaa työyhteisöä vasta remontoituun ympäristöön ja huolehtimaan siitä, että asiakkaille välittyy lämmin tunnelma juuri sinun palvelutapahtumastasi? Olet alusta lähtien huoltoaseman toiminnassa mukana, joten saat ympärillesi TEBOIL-perheen sekä rutkasti kallisarvoista kokemusta huoltoaseman avaukseen liittyvistä toiminnoista. Haemme nyt Kauniaisiin

AUTOMEKAANIKKOA

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset autohuolto- ja korjaustehtävät, joten sinulla tulee olla aiempaa kokemusta autohuoltotehtävistä tai alan koulutus. Tavanomaisia huoltotehtäviä ovat muun muassa öljyjen tai renkaiden vaihto. Huolehdit huoltotöiden lisäksi varaosien tilaamisesta, asiakaspalvelusta, laskutuksesta sekä muista autohuollon päivittäistä työtehtävistä ja autohallin siistinä pitämisestä.
Työvuorot sijoittuvat huoltoaseman autohuoltamon aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Työsuhteessa noudatetaan alan työehtosopimuksen palkkausta sekä työehtoja.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta autohuoltotehtävistä sekä tietämystä autohuoltoon liittyvistä tehtävistä
Alan koulutusta
Hyviä tiimityöskentelytaitoja
Työtehtävä on ajoittain melko fyysistä, kuten renkaiden nostoa, joten edellytämme riittävää fyysistä kuntoa


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista autojen parissa sekä edetä vastuullisempiin työtehtäviin
Upean, juuri remontoidun työympäristön
Pääset yhdessä uusien työkavereiden kanssa rakentamaan loistavan tiimihengen lisäksi upeaa, uutta myymäläkonseptia


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota!


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi