Automekaanikko Rauman Karlaan
PALIN OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Primary location:

RAUMA

Haemme automekaanikkoa Rauman Karla-toimipisteeseen

Haemme Raumalle Karla-monimerkkihuoltoon automekaanikkoa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Mekaanikolta edellytämme alan ammattitaitoa ja autojen merkkimaailman tuntemusta. Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme valitulle mielenkiintoisen tehtävän, ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut. Opastamme ja perehdytämme tehtävään hyvin, kunhan alan osaamista löytyy!

Haku päättyy su 6.2.2022.

Tiedusteluihin vastaa Karla-ryhmäpäällikkö Jouni Vahala p. 050 522 1027 tai Karla Rauman palvelupäällikkö Aleksi Perkkola p. 044 705 8262.

S-ryhmän Karla-ketju on autojen monimerkkihuolto, joka tarjoaa laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille. Konseptoidun Karla-ketjun suunnittelun peruslähtökohtia ovat asiakaslähtöisyys, asioinnin helppous ja vaivattomuus sekä tuotteistetut palvelut. Satakunnan Karla-ketju on osa Palin Oy:tä, johon kuuluvat lisäksi AutoPalin merkkiliikkeet ja Satakunnan Autotalo. Palin Oy on Satakunnan Osuuskaupan tytäryhtiö ja osa menestyvää Satakunta-konsernia.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset asiakasomistajat. Tehtävämme on tuottaa asiakasomistajillemme palveluita ja etuja. Toimimme marketkaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa on alueensa suurin yksityinen työnantaja, ja savuton työpaikka. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot