Automekaanikko Rauman Karlaan
PALIN OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Primary location:

RAUMA

Haemme automekaanikkoa Karla Rauman toimipisteeseen

Haemme Rauman Karla-monimerkkihuoltoon muutaman vuoden kokemuksen omaavaa automekaanikkoa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Mekaanikolta edellytämme alan ammattitaitoa ja autojen merkkimaailman tuntemusta. Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme valitulle mielenkiintoisen tehtävän, ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut. Opastamme ja perehdytämme tehtävään hyvin, kunhan alan osaamista löytyy!

Hakemukset palkkatoivomuksineen 25.7.2021 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa Karla Rauman palvelupäällikkö Aleksi Perkkola p. 044 705 8262 tai Karla-ryhmäpäällikkö Jouni Vahala p. 050 522 1027.

S-ryhmän Karla-ketju on autojen monimerkkihuolto, joka tarjoaa laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille. Konseptoidun Karla-ketjun suunnittelun peruslähtökohtia ovat asiakaslähtöisyys, asioinnin helppous ja vaivattomuus sekä tuotteistetut palvelut. Satakunnan Karla-ketju on osa Palin Oy:tä, johon kuuluvat lisäksi AutoPalin merkkiliikkeet ja Satakunnan Autotalo. Palin Oy on Satakunnan Osuuskaupan tytäryhtiö ja osa menestyvää Satakunta-konsernia.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475299
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma