(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko, Oulu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme automekaanikkoa Ouluun.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme automekaanikkoa vahvistamaan tiimiään.
 

Etsimämme henkilö on reipas, näppärä ja oma-aloitteinen. Työskentelet osana mukavaa työyhteisöä ja tehtäviisi voivat kuulua mm. monipuoliset korjaukset ja varustelut sekä asiakaspalvelu, erilaiset autojen ruostesuojaus- ja pintakäsittelyt, alusta- ja päälipesut sekä renkaiden vaihdot ja muut rengastyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta. Kokemus ruosteenestokäsittelystä ja rengastöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin.

Edellytykset:
- Hyvä fyysinen kunto ja mahdollisuus tehdä tarvittaessa pidempää työpäivää.
- Työtä pelkäämätön ja reippaasti työhön tarttuva asenne.

Työajat ovat klo 8-16.


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimithan nopeasti ja jätät hakemuksesi, jos olet kiinnostunut tehtävästä! 

Jätä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Elisa Seppälä / elisa.seppala@nordic.fi

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.